Ugodnosti za člane

Metuljčica / Ugodnosti za člane

Adrialab d.o.o.

Že od vsega začetka obstoja našega društva diagnostični laboratorij Adrialab d.o.o. nudi članom Metuljčice 10 % popust na cene analiz ščitničnih hormonov – ob predložitvi veljavne članske izkaznice in osebnega dokumenta.

BIOLAB, d.o.o.

Laboratorij za medicinsko biokemijo in hematologijo, Vilharjev podhod 23, 1000 Ljubljana. Vsi člani, ki predložijo člansko izkaznico društva imajo 10% popusta pri laboratorijskih storitvah.

mkdf-team-image

Terme Olimia – Podčetrtek

Zares ugodna ponudba članom društva Metuljčica in njihovim ožjim družinskim članom ( partner in otroci).

mkdf-team-image

Terme Snovik

Tudi Terme Snovik so za člane društva Metuljčica pripravile ponudbo: 15 % popust na redne kopalne karte, razen na prenosljive vstopnice, darilne vrednostne bone in paketno ponudbo, 15 % popust na vse wellness storitve: masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve… 10 % popust na aktualno ponudbo za bivanje. Popust velja na redne cene (ne na doplačila), popusti se ne seštevajo.

mkdf-team-image

Mgnificent magnezijev napitek

Kako pomemben je magnezij za dobro počutje in delovanje endokrinega in živčnega sistema je pogosta tema – nekateri ga nadomeščajo, drugi ne . odločitev je vaša. V Društvu Metuljčica pa smo veseli popusta 15 % za Mgnificent . Več o MGnificentu preberite tukaj. Hvala VIVIOS! Kako lahko koristite 15 % popusta se pozanimajte pri svojem koordinatorju srečanj Društva.