SKUPINA ZA SAMOPOMOČ RADOVLJICA

SKUPINA ZA SAMOPOMOČ RADOVLJICA

 

VABIMO VAS

v ponedeljek, 13.11.2017, ob 18.15 uri

na

 DRUGO SREČANJE SKUPINE ZA SAMOPOMOČ V RADOVLJICI

V mesecu oktobru, 9.10.2017 ob 18.15 uri, začnemo v Radovljici s skupino za samopomoč pri težavah s ščitnico. Skupino, ki se bo sestajala v Mladinskem centru, bo vodila Mojca Stojan.  

Na skupinah za samopomoč se učimo živeti s svojo boleznijo in se trudimo, da bi nas okolica sprejela take kot smo. Na srečanjih lahko vprašamo, kar nas teži v zvezi z boleznijo. Lahko odkrito spregovorimo o bojaznih in strahovih, ki nas obhajajo ob diagnozi, se na lastne oči prepričamo, da smo kljub različnim diagnozam še vedno optimistične in dobre volje. Lahko se potožimo ali pa zjokamo in nas ne bodo grdo gledali ali nas zasmehovali,  saj si med seboj prisluhnemo in se bodrimo.

K sodelovanju vabimo različne strokovnjake npr. splošne zdravnike, interniste, ginekologe, psihiatre in tirologe, da nam predavajo o obolenjih ščitnice in z njimi povezanih problemih. Srečanja skupine se lahko udeleži vsak, ne glede na to ali je član društva ali ne. 

Včasih se preprosto samo družimo, v juniju se naša srečanja običajno odvijajo na prostem, ne pozabimo pa tudi na praznike.

Zato vas VABIMO

v ponedeljek, 09.10.2017, ob 18.15 uri

na

PRVO SREČANJE SKUPINE ZA SAMOPOMOČ V RADOVLJICI

Če imate težave s ščitnico se lahko pridružite skupini za samopomoč. Potekala bo enkrat mesečno v prostorih Mladinskega dnevnega centra KamRa, Ljubljanska 19, 4240 Radovljica, (naprej od lokala Academija). Pred Mladinskim centrom je nekaj parkirišč.

Za vse informacije glede srečanja lahko pokličete na telefon 031 888 843 – Mojca.

Obisk skupine je brezplačen.